Heb je er een hekel aan om je was te moeten doen? Maakt de gedachte aan het schoonmaken van je kleren je ineenkrimpen en gefrustreerd? de was kan zoveel van onze tijd in beslag nemen en niet velen van ons genieten ervan. Deze efficiënte hacks maken van kleding een minder gevreesd karwei.

1. Kies een systeem

Er zijn in wezen twee wassystemen die voor mensen werken. Degene die voor u werkt, is afhankelijk van uw manier van leven en bovendien uw neiging.

#1 Wasdag. Dit is een algemene voorkeur voor wassen, om alles op één dag te doen, zoals in een weekend. Het is fijn om alles in één keer gedaan te hebben. Door alles op één dag te doen, blijf je beter gefocust.

# 2 Elke dag een of twee ladingen. Dit systeem werkt meestal beter als u buitenshuis werkt of het gewoon niet leuk vindt om alles tegelijk te doen. Probeer een lading te starten zodra u opstaat en stel een timer in om de lading te wisselen, zodat deze niet alleen in de wasmachine blijft zitten en opnieuw moet worden gewassen. Met dit systeem moet je de boel onder de knie hebben, anders moet je al snel de hele dag de was doen.

2. Draag kleding langer

Je zou manden in je slaapkamer moeten hebben om licht gedragen kleding in te doen, zodat je ze opnieuw kunt dragen. Als je iets thuis draagt ​​en niet vies wordt, moet je het opnieuw dragen. Buitenlagen kunnen ook meerdere keren worden gedragen.

3. Gebruik tassen met trekkoord om ontbrekende sokken te beperken

mesh-tassen helpen ook om je sokken bij elkaar te houden, zodat je niet lang hoeft te besteden aan het combineren van sokken uit een enorme hoeveelheid willekeurige items. Bespaar tijd en energie, investeer in netzakken en houd de kleine spullen altijd bij elkaar.

4. Organiseer uw ruimte

Je wasruimte een make-over geven is misschien geen prioriteit, vooral als je de enige bent die hem ooit ziet, maar het hebben van een nette, georganiseerde ruimte zal veel gemakkelijker te gebruiken zijn. Bewaar uw wasmiddelen en vlekkenverwijderaars in gemakkelijk toegankelijke manden en laat ook ruimte over voor een droogrek of uittrekbare lijn om delicate items op te hangen

5. Hang alles op

Als je voldoende kastruimte hebt, probeer dan de meeste, zo niet al je kleding op te hangen. Verrassend genoeg bespaart het zelfs tijd en ruimte. Het is niet zo dat we rommelige laden doorzoeken of een kast opruimen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL_NL